Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri,Ankara Peyzaj

ankarapeyzaj.bolgspot.com.tr
 Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri Ankara:Bahçenize ait tüm ölçüler belirlendikten sonra, vaziyet planları hazırlanır. İstekleriniz göz önüne alınarak, damlama sulama ve Otomatik Sulama projeleriniz, Uygulamaya yönelik detaylarla desteklenerek, bilgisayar ortamında projelendirilir.


ankarapeyzaj.bolgspot.com.tr
Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri: homojen bir sulama sağlar buda çimlerinizin sararmalarını engeller. En iyi sulama zamanları güneş ışınlarının tesirini azaltığı zamandır su buhar olmadan toprağa işler. Otomatik bahçe sulama sistemindeki kontrol paneli sayesin de istediğiniz zaman ve surelerde sulamanızı sağlar.




Damla sulama suyun özel filtreler kullanılarak içindeki kum, kil,yosun vb. pisliklerden temizlendikten sonra tarla,bahçe ve seralardaki bitkilere su ve gübre vermek için fabrikalarda özel olarak üretilmiş damla sulama boruları kullanarak bitkilerin direkt kök bölgesine suyun ve gübrenin damlalar halinde azar azar ve sık sık verilmesi demektir.




Sulama malzemeleri temini ve satışı
Peyzaj konusunda faaliyet gösteren profesyonel ekibimizle sulama projesi konularında teknik proje ve uygulama desteği  vermekteyiz.
Park, bahçeler,villalar,belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, özel toplu konut alanlarında sulama projeleri, sulama projeleri çizimi, otomatik sulama sistemleri ve manüel uygulamaları konularında hizmetinizdeyiz.
ankarapeyzaj.blogspot.com.tr
ankarapeysaj@mail.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar