Bahçe Düzenleme Ankara,Bahçe Düzenleme Firmaları

ANKARA PEYZAJ:
Sevgili ziyaretçilerimiz Ankara peyzaj firmamız sizlere sunduğu bahçe düzenleme ve peyzaj projelendirme ve bahçe düzenleme işleriyle bünyesinde bulundurduğu deneyimi sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Ankara ve merkez ilçeleriyle beraber tüm yurt içi proje çalışmalarına müsait olan geniş ve branjın da uzmanlaşmış kadrolarımızla hizmetinizdeyiz.bahçeli siteler,villa bahçeleri,apartman ve özel mülk bahçelerinin peyzaj projeleri için bizimle görüşün.
BAHÇE DÜZENLEMESİ:Bahçe düzenleme işlerini genel olarak ele alıp,izlenmesi gereken sıra üzerine tanımlayacak olursak :bahçe düzenlemesi işlerine ilk olarak bahçenin sınırlarını oluşturan unsurların yerine getirilmesi bu sınırları değişik duvar seçenekleri veya bahçe çiti şeklinde uygulamak.evimizin çevresini oluşturduktan sonra bahçe içerisindeki sert zemin ve peyzaj için ayrılmış bölgelerin belirlenmesi ve en uygun yapı inşasında nasıl bir çalışma olacağı belirler.biz firma olarak bu konuda değişik ve zengin çeşitleriyle referanslarımızı sizlere sunmaktayız.
a)sert zeminler:
Bu iki sınıfı kendi arasında biraz daha açacak olursak sert zeminlerde yani otopark,yürüyüş yolu,spor alanı
gibi işlerden oluşmakta.firmamız bu konuda yine sizlere kilitli parke taşı uygulamasını veya helikopterli saha betonu uygulamasında hizmetinizdeyiz.yine sert zeminlerde duvar kaplamalarında ve bahçe içi patika yolu oluşturmakta kullanılan kayrak taşı da güzel çalışmalar meydana getirmektedir.
b)yeşil alan:
Bahçemizin içinde yeşil alan için ayrılmış bölgenin üzerinde uygulanacak tabi desenin görselliği sürekliliği ve bulundu coğrafyaya uygunluğu çalışmalarımız da göz önüne aldığımız önemli unsurlar dır.çiçek gurupları,çalı alanları çim ekilecek alanlar belirlenir ve iklime toprağa en uygun bitkiler temin edilir.elbette bu yeşil alanların sulanması da başlı başına önemli bir konudur.firmamız tüm peyzaj uygulama işlerinde otomatik sulama sistemlerini müşterilerimize ısrarla tavsiye ediyor temin ve uygulamasını gerçekleştiriyoruz

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Ankara Bahçe Düzenleme işleri yapan bu firma Bizim villâmıza Çim Ekimi yapmıştır ellerine sağlık herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil